Vianočná nálada v Salzburgu

Vianočný Salzburg, poznávací zájazd Rakúsko Vianočný Salzburg, poznávací zájazd Rakúsko Vianočný Salzburg, poznávací zájazd Rakúsko Vianočný Salzburg, poznávací zájazd Rakúsko Vianočný Salzburg, poznávací zájazd Rakúsko Vianočný Salzburg, poznávací zájazd Rakúsko
Destinácia: Rakúsko, Salzbursko, Salzburg
Kód zájazdu: 1333804
Cena od: 86 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

14.12.2024 1 deň First Minute 86 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Úvod:
Rodisko W. A. Mozarta a jeho pamätné miesta v barokom Salzburgu (UNESCO), prehliadka historického centra a stredovekej pevnosti Hohensalzburg s osobitou atmosférou vianočných trhov. 

Program:
1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy cca o 06:00 hod.), prehliadka Salzburgu – rodiska jedného z najväčších fenoménov klasickej hudby, W. A. Mozarta. Miestna sprievodkyňa nám vyrozpráva príbeh tohto velikána, dozvieme sa kde žil, býval, komponoval, či sa stretával s priateľmi a popíjal kávu. Salzburg však nie je len hudba a Mozart. Je to aj mesto s barokovou architektúrou, mesto prekrásnych palácov, kostolov, zámkov. Niet sa preto čo čudovať, že historické jadro mesta bolo v roku 1996 zapísané na zoznam svetového dedičstva UNESCO. V rámci individuálneho voľna možnosť návštevy jednej z najväčších a najlepšie udržiavaných stredovekých pevnostných stavieb Európy – Hohensalzburg, návšteva vianočných salzburských trhov, v podvečerných hodinách odchod na Slovensko, návrat v neskorých večerných hodinách (cca o 22:30 hod.).


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Miestneho sprievodcu v Salzburgu. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Doprava:
Autokar.

Salzburg

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Sme predajným miestom Eventim