Pansion Delfin

Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin *** Hotel Pansion Delfin ***
Destinácia: Chorvátsko, Krk, Omišalj
Kód zájazdu: 1328899
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Pansion Delfin

domáce zviera tenis parkovisko detská postieľka detské ihrisko plážový servis štrková pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m
Popis:
Penzión Delfin sa nachádza v meste Omišalj na ostrove Krk, asi kilometer od historického centra mesta. V tichej štvrti, obklopenej borovicovým lesom, pár krokov od pláže. Pláž je štrková a betónová. Slnečníky a ležadlá na pláži za  poplatok.

Vybavenie:
K dispozícii je recepcia, klimatizovaná reštaurácia s vonkajšou terasou, kaviareň s barom, WI-FI pripojenie zdarma vo vstupnej hale - recepcii, detské ihrisko. V blízkosti hotela sú tenisové kurty a ďalšie športové možnosti. Pes je povolený v izbách na prízemí, na vyžiadanie, poplatok na mieste. Parkovanie zdarma pri hoteli.

Ubytovanie:
Izby s kúpeľňami, klimatizáciou, TV s veľkoplošnou obrazovkou, telefónmi. 2+0 izba pre 2 osoby s výhľadom do záhrady 2+2 izba pre 3 - 4 osoby s výhľadom do záhrady 2+3 Suita pre 5 osôb, terasa s výhľadom do záhrady, spálňa + obývačka s gaučom. Detská postieľka na vyžiadanie zdarma.

Stravovanie:
Raňajky a večere  bufetové stoly, nápoje k večeri - voda, víno, pivo, nealko nápoje.

Poznámka:
Pes za poplatok 20€/noc

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Sme predajným miestom Eventim