Úžasná vyhliadka Päť prstov, magická ľadová jaskyňa a čarovný Hallstatt

Destinácia: Rakúsko
Kód zájazdu: 1304222
Cena od: 79 €
Príplatky od: 5 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

13.07.2024 1 deň First Minute 79 € +5 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:

Spoznajte fascinujúce prírodné krásy Rakúska. Zažijete dychvyrážajúcu vyhliadku, čarovný Hallstatt v zajatí Álp a obrovskú magickú ľadovú jaskyňu.
Odchod v skorých ranných hodinách. Ako prvé sa vyveziete lanovkou na Hallstattský ľadovec Dachstein. V polovici svahu sa nachádza známa obrovská ľadová jaskyňa. Neskôr budete pokračovať na konečnú stanicu lanovky a tu na Vás čaká neskutočný výhľad z dychvyrážajúcej vyhliadky "Päť prstov" ( 2108 m.n.m.), ktorá je výnimočná a ojedinelá vyhliadka v Alpách.
Táto vyhliadka znázorňuje otvorenú dlaň a každý z päť "prstov" je z iného materiálu. Z vyhliadky je prekrásny výhľad na celé okolie. 
V popoludňajších hodinách sa presuniete do jednej z najkrajších dediniek na svete - do Hallstattu. Hallstatt napodobnili dokonca i Číňania, ale skutočnú krásu sa im nepodarilo zachytiť tak, ako ju uvidíte naživo vy. Individuálne voľno.
Možnosť navštíviť unikátnu kostnicu a dozviete sa prečo má Hallstatt prezývku "smrteľne krásna dedinka". Odchod domov v popoludňajších hodinách.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
prehliadku Hallstattu
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky :
Nitra 6 € (garantovaný zvoz),
Sereď 6 € (garantovaný zvoz),
Trnava 6 € (garantovaný zvoz),
Bratislava – bez príplatku. 
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň

kostnica v Hallstatte cena 1,50 € na osobu
vstup a parkovné turistického autobusu v Hallstatte - rozpočítané na počet miest v autobuse 5 EUR / osoba
kompletné vstupné na vyhliadku 5 Päť prstov + lanovku + ľadová jaskyňa alebo Mamutia jaskyňa ( cesta lanovkou na I.,II. a III. Úroveň (III.úroveň je vyhliadka 5 fingers)- dospelá osoba - 43,70 €, mládež: 39,30 €, deti: 24,20 € ( skupinová cena 40,90 € / osoba )


Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Sme predajným miestom Eventim