Ivana Palace

Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1303999
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Ivana Palace

TV práčovňa, čistiareň chladnička,minibar jacuzzi, vírivka konferenčná miestnosť masáž sauna parkovisko detská postieľka plážový servis fitness centrum internet, WiFi klimatizácia bazén
Hotel Ivana Palace sa nachádza v záapadnej časti letoviska. Slnečné pobrežie sa od pláže nachádza 300 m od pláže.

Poloha:
Hotel Ivana Palace sa nachádza v západnej časti letoviska Slnečné pobrežie, 300 metrov od pláže, obklopený zeleňou. V pohorí Strandzha sa organizujú poľovačky so sprievodcom.

Vybavenie:
recepcia s nepretržitou prevádzkou, reštaurácia, bar, bezpletné WIFI na verejných priestranstvách, zmenáreň, úschovňa batožín, záhrada, terasa, vonkajší bazén, sauna, fitnescentrum, masáže, vírivka/jacuzzi, zariadenia pre schôdzky / bankety, biznis centrum, práčovňa, služba žehlenia, bezplatné súkromné parkovanie

Ubytovanie:
K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky. Izby sú vybavené balkónom, kúpelňou s vaňou, klimatizáciou, káblovou TV, chladničkou s minibarom, telefónom, postieľkou (na vyžiadanie).

Stravovanie:
Možnosti stravovania: raňajky, polpenzia. Hlavná reštaurácia s terasou a s výhľadom na záhradu ponúka a la carte menu (bulharské a európske špeciality), lobby bar a bar pri bazéne ponúkajú nápoje a občerstvenie.

Pláž:
Pláž je od hotela vzdialená cca 300 metrov. Ležadlá a slnečníky sú pre hotelových hostí k dispozícii zdarma.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Sme predajným miestom Eventim